Gjej restorante me shërbim në shtëpi në Tiranë

Baboon është vendi më i mirë për të porositur restorantet online në shtëpi në Tiranë: Zgjidhni restorantin që ju pëlqen më së miri dhe porositni direkt në internet!

Restorantet që shërbejnë

Noor Shiko Menunë

Rruga Abdi Toptani, Tirana, Albania
Hapet ne 11:00 am

-200

-200L për porosi mbi 1000L