Responsibility
në Baboon

Në brendësi, Baboon përbëhet nga njerëz të ndjeshëm dhe të vetëdijshëm
për mjedisin. Ashtu si ju, ne kujdesemi që të kemi një ndikim pozitiv
në botën përreth nesh. Këtu janë disa shembuj të
iniciativave tona të përgjegjësisë.


Klientët: Të sigurt në Covid-19, opsione ekologjike ...

 • Qëndroni të sigurt: Në kohën e Covid-19, ne ju ndihmojmë të qëndroni në shtëpi duke ofruar ushqim dhe shpërndarje ushqimore.

 • Mbështetni Bizneset Vëndase: Përmes Baboon, ju mund të mbështesni restorantet lokale dhe të ndihmoni korrierët që punojnë Hard në qytetet tona për të siguruar jetesën.

 • Dërgesa Free CO2: Për çdo porosi Baboon që bëni - ose keni bërë ndonjëherë - emetimet e dioksidit të karbonit të dërgesës me Bicikletë janë 100% Free CO2

Korrierët: Mundësi fitimi Dhe vlerësim i punës.

 • Përmes Baboon, partnerët tanë 100+ korrier mund të punojnë kur dhe ku të duan pa kërkesa të forta arsimore ose të aftësive gjuhësore. Ky është ndikimi ynë kryesor në tregun e punës: fitime të arritshme dhe fleksibël - për këdo.

 • Si një kompani me rrënjë shqiptare, Baboon synon të jetë # 1 në ofrimin e një pune të ndershme në siguri dhe me punëtorë të kënaqur. Ne kemi ofruar sigurim jete falas gjithë korierëve tanë

Restorantet: Rritje e Biznesit Dhe Sigurisë në Treg.

 • Partnerë Baboon janë më shumë se 400 Biznese të drejtuara nga pronarë të pasionuar dhe punonjës të palodhshëm. Baboon i ndihmon ata të gjejnë klientë.

 • 85% e porosive të Baboon janë shitje të reja që restoranti nuk do t’i kishte marrë po të mos ishin në Baboon. Një resto- rant tipik rrit shitjet e tyre mujore + 10-25% përmes Baboon.

 • Baboon ndihmon restorantet të porosisin lehtësisht paketimin ekologjik, për të vepruar në një mënyrë miqësore me mjedisin.

Bamirësi: Ndihmë komuniteteve në nevojë.

 • Ne vazhdimisht kërkojmë mënyra për të përdorur aplika- Cionin tonë tsi një platformë bamirësie - si një mjet për njerëzit për të ndihmuar njëri-tjetrin.

 • Që nga viti 2020, Baboon ka bërë dy fushata, e para për gjithë mjekët që punojnë te reparti i Infektivit Covid 19, dhe fushata e dyt për të pastrehët ne Vaqarr nga termeti i 2019.

 • Nëse keni një ide se cilën fushatë bamirësie mund të bëjmë më tej, ju lutemi dërgoni me email [email protected]

Klientët: Të sigurt në Covid-19, opsione ekologjike ...

 • Qëndroni të sigurt: Në kohën e Covid-19, ne ju ndihmojmë të qëndroni në shtëpi duke ofruar ushqim dhe shpërndarje ushqimore.

 • Mbështetni Bizneset Vëndase: Përmes Baboon, ju mund të mbështesni restorantet lokale dhe të ndihmoni korrierët që punojnë Hard në qytetet tona për të siguruar jetesën.

 • Dërgesa Free CO2: Për çdo porosi Baboon që bëni - ose keni bërë ndonjëherë - emetimet e dioksidit të karbonit të dërgesës me Bicikletë janë 100% Free CO2

Korrierët: Mundësi fitimi Dhe vlerësim i punës.

 • Përmes Baboon, partnerët tanë 100+ korrier mund të punojnë kur dhe ku të duan pa kërkesa të forta arsimore ose të aftësive gjuhësore. Ky është ndikimi ynë kryesor në tregun e punës: fitime të arritshme dhe fleksibël - për këdo.

 • Si një kompani me rrënjë shqiptare, Baboon synon të jetë # 1 në ofrimin e një pune të ndershme në siguri dhe me punëtorë të kënaqur. Ne kemi ofruar sigurim jete falas gjithë korierëve tanë

Restorantet: Rritje e Biznesit Dhe Sigurisë në Treg.

 • Partnerë Baboon janë më shumë se 400 Biznese të drejtuara nga pronarë të pasionuar dhe punonjës të palodhshëm. Baboon i ndihmon ata të gjejnë klientë.

 • 85% e porosive të Baboon janë shitje të reja që restoranti nuk do t’i kishte marrë po të mos ishin në Baboon. Një resto- rant tipik rrit shitjet e tyre mujore + 10-25% përmes Baboon.

 • Baboon ndihmon restorantet të porosisin lehtësisht paketimin ekologjik, për të vepruar në një mënyrë miqësore me mjedisin.

Bamirësi: Ndihmë komuniteteve në nevojë.

 • Ne vazhdimisht kërkojmë mënyra për të përdorur aplika- Cionin tonë tsi një platformë bamirësie - si një mjet për njerëzit për të ndihmuar njëri-tjetrin.

 • Që nga viti 2020, Baboon ka bërë dy fushata, e para për gjithë mjekët që punojnë te reparti i Infektivit Covid 19, dhe fushata e dyt për të pastrehët ne Vaqarr nga termeti i 2019.

 • Nëse keni një ide se cilën fushatë bamirësie mund të bëjmë më tej, ju lutemi dërgoni me email [email protected]