Bëhuni një partner i Baboon

Rritni shitjet tuaja duke u bërë partner i shërbimit më të madh në internet të porosisë në Itali

Vendoseni restorantin tuaj në dispozicion të mijëra klientëve të rinj duke u bashkuar me grupin Baboon. Sapo të jeni i lidhur, do të keni më shumë porosi, teknologjitë më të fundit, reklamat dhe një shërbim të përkushtuar ndaj klientit.

Kursimet e përditshme

Falë ofertave ekskluzive të produkteve për dërgesat e rezervuara për restorantet partnere

Kurseni para nga reklamat

Nga posterat deri tek reklamat televizive, Baboon reklamon restorantin tuaj për ju.

Teknologji inovative

Përmirëso porositë dhe përvojën e klientëve përmes teknologjive më të fundit.

" Qarkullimi u rrit me 25% që kur u bashkova me Baboon. Porositë në shtëpi janë bërë gjithnjë e më të rëndësishme për biznesin tim."

Martin Sula - Tiranë

Shumë këshilla

Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'ju ofruar këshilla dhe ide se si të përmirësoni biznesin tuaj.

Fitime më të mëdha

Përveç reklamave, ne ju ofrojmë mënyra të reja për të tërhequr klientët dhe për të rikthyer ato që keni gjetur.

Kontroll më i madh

Shërbimi ynë do t'ju japë kontroll mbi biznesin tuaj në çdo aspekt falë një teknologjie që është e lehtë për t'u përdorur, por që plotëson plotësisht nevojat tuaja.

Vlerë më e madhe

Falë shërbimeve tona ju mund të shmangni harxhimin e kohës dhe të përqendroheni vetëm në porosi dhe konsumatorë. Ju do të rrisni efikasitetin dhe vlerën.

"Të bëhesh një partner i Baboon ishte një ide e madhe për biznesin tim dhe pasi unë punova me ta, jam prezantuar me shumë konsumatorë të rinj"

Bujar, Lulishte 1 Maji - Tiranë

Kontakto

Plotësoni formularin me të dhënat tuaja, ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur për t'ju dhënë të gjithë informacionin që ju nevojitet

Lidhu

Sapo të jeni i lidhur, do të merrni pajisjen për menaxhimin e porosive dhe shumë produkte të dobishme për të menaxhuar dërgesat tuaja

Filloni të merrni porosi

Ju jeni gati për të gjetur klientë të rinj dhe për të rritur dërgesat tuaja.

Gati për të filluar?

Ketu gjeni se si të bëheni partner i thjeshtë