1 to 3 steps

Na trego rreth vetes

Duke përzgjedhur Next, ju jepni Baboon lejen që t'ju kontaktojë me email / telefon / sms, nëpërmjet detajeve të kontaktit që keni dhënë, në lidhje me aplikimin tuaj. Privacy Policy shpjegon se si ne përdorim dhe mbrojmë informacionin tuaj në lidhje me aplikimin tuaj dhe shërbimet e motorristit për Baboon.

Gjërat që duhet të kontrollojmë

Duhet të jeni të paktën 18 vjeç për të aplikuar.

Një gjë të fundit
Faleminderit për aplikimin !