Pse BABOON?


Pyetja e vërtetë është: pse jo ?!


Kësaj pyetje i jemi drejtuar disa herë para se të dilnim online në këtë aventurë. Pse nuk përdorim një mënyrë më efikase për të porositur pica apo ndonjë ushqim tjetër me anë të celularit nga vendndodhja e porositësit? Në Shtetet e Bashkuara apo edhe në Europë, tashmë është një proçes normal për të porositur online vaktin e radhës.

Pse nuk e ofrojmë këtë shërbim edhe në Ballkan, duke filluar nga Shqipëria, ku është dhe shtëpia e ushqimit tonë tradicional? Tashmë, pas nisjes me shumë entuziazëm të këtij projekti, në vitin 2015 u lind në Tiranë Baboon.al, një inovacion shqiptar në çdo kuptim.

Sot ne shohim duke kaluar nga Baboon.al, mijëra porosi në muaj dhe numrat na përcaktojnë të ardhmen. Por më shumë se numrat, na kënaqin komplimentet e përdoruesve dhe sukseset ekonomike që marrim nga partnerët tanë.

Vetë përdoruesit pranojnë se Baboon.al, ka transformuar eksperiencën e porosisë online në një domosdoshmëri të ditëve të sotme, duke evituar bezdinë, vonesat, listat e gjata të menuve dhe pritjen e gjatë në telefon.

Nuk ka dyshim, sekreti i Baboon është vetëm ky: kush e përdor atë, e do atë.