Baboon @WORK

Do te kursesh kohën e drekës ne zyrë? Te është mërzitur i njëjti gatim cdo ditë?
Do te hash ushqim te kontrolluar dhe te përgatitur?

Baboon At Work ka zgjidhjen më inovative në Tirane per kompanin ku ti punon,
duke të mundësuar kuzhina të specializuara per katering.
Cdo ditë Ndryshe, Shpejt, Shijshem